Main Content  

 Egyetemi tanulmányaim Kínában a Heilongjiangi Hagyományos Kínai    Orvostudományi és Gyógyszerészeti Egyetem akupunktúra-        manuálterápia szakán folytattam, ahol a B.Sc. diplomám is szereztem.

Tanulmányaim kezdetétől, 2006-tól, Prof. Dr. Yu Funian mellett  asszisztensként dolgoztam, ahol megismerhettem nemcsak Prof .Dr.       Yu , hanem Prof. Dr. Wang Wei Di és Dr. Lu diagnosztikai és kezelési technikáit is.

Nagy szerencsének tartom, hogy tanulmányaim elejétől hagyományos kínai orvosi rendelőben dolgozhattam, mivel így  lehetőségem nyílt az elméleti és a klinikai gyakorlati tudás azonnali összevetésére, gyakorlására. 

Rezidens éveimet Dr. Zhao Xiao Mei főorvosnő mellett töltöttem, így egyetemi ismereteim és korábbi tapasztalataim autentikus forrásból nyertek biztos megerősítést.

Kínában, egyetemi tanulmányaim alatt lehetőségem nyílt több kórházi osztályon és járóbeteg szakrendelésen is híres professzorok mellett tapasztalatokat gyűjteni, mind diagnosztika, mind a különböző gyógyítási módszerek tekintetében.

Az egyetemen nyugati orvoslás is szerepelt a kötelező tantárgyak között. Ezen ismeretek segítenek nemcsak a képalkotó diagnosztikai, a laborleletek, zárójelentések értelmezésében, hanem a komplex rálátásban is támaszt adnak, elősegítve ezzel pácienseim megfelelő kezelését és utánkövetését is.
 
A hagyományos kínai orvosok véleménye szerint a legfontosabb a betegségek megelőzése. Szívesen segítem a hozzám fordulókat egészség-megőrzési tanácsokkal is.
 
A gyógynövényeket egyénre szabva, a páciens aktuális állapota szerint írom fel.

Részt vettem a Semmelweis Egyetem Egészségtudományi Karán (SE-ETK) működő Hagyományos Kínai Orvosi képzés számára készülő „Hagyományos kínai diagnosztika” egyetemi tankönyv megírásában (2016.).  
 
A Hagyományos Kínai Orvoslás Magyarországi Egyesületének vagyok a tagja.